“Top Talent” në Top Channel
05/06/2018 20:06

Pas njoftimit të Top Channel per promovimin e gazetarëve, regjisorëve dhe prezantuesve të talentuar, që prej 15 majit aplikimet janë mbyllur, por për të gjithë të interesuarit që nuk mundën të aplikonin, prej së mërkurës do të kenë një shans të dytë, pasi aplikimi do të rihapet pergjatë gjithë ditës kur aplikantët mund të dërgojnë jetëshkrimin e tyre në adresën burimetnjerë[email protected]