Tendenca e tatuazheve, shtohen kërkesat nga të rinjtë
29/07/2018 21:30

Arti trupor ka ekzistuar që në lashtësi dhe padyshim nuk ka pasur të njëjtat qëllime që ka sot. Pas viteve ’90 u shtuan kërkesat, kryesisht nga të rinjtë që zbukuronin trupin.