Të hënën nis “Top Talk”. Një dritare e re informative në Top Channel, çdo ditë në orën 15:40
02/09/2018 20:52

Çdo ditë një problematikë dhe një i ftuar që do të përballet me të vërtetën. Duke nisur nga e hëna, me emisionin më të ri në Top Channel, “Top Talk”, ngjarjet nuk do të kalojnë në heshtje, përgjegjësit do t’u japin përgjigje pyetjeve të publikut.