Singapori “Hi Tech” teston dronët postierë dhe policë
25/11/2018 16:23

Singapori “Hi Tech” po planifikon të fusë në përdorim një seri dronësh, për detyra që përfshijnë që nga shpërndarja e postës, inspektimi i ndërtesave dhe ofrimi i sigurisë, por siguria e mjeteve të telekomanduara dhe shqetësimet për privatësinë mund ta trazojnë disi këtë nismë.