Parashikimet e zymta të OECD-së
28/11/2011 16:00

Organizata për Bashkëpunim dhe Zhvillim Ekonomik paralajmeron se Eurozona dhe Mbreteria e Bashkuar rrezikojne të hyjnë në një recesion të thellë, ndërsa uli nga ana tjetër parashikimet për rritjen globale.

Projekti 36 milionë euro 2,2 km, dy mbikalime dhe një nënkalim te Shqiponja
12/11 19:52
Tiranë, 17 milionë euro për 4 shkolla/ Shpallet fituesi i koncesionit, në garë një grupim prej 6 kompanish
11/11 15:26
Buxheti, fonde për 10 rrugë/ Pjesën kryesore e merr rruga Kardhiq-Delvinë dhe Unaza e Tiranës
09/11 19:41
Fermerët në protestë/ I dorëzojnë Ministrisë së Bujqësisë disa kërkesa
07/11 16:03
Kontroll pallateve të vjetra/ Të gjitha ndërtesat mbi 50 vite do rishikohen
07/11 15:33
OSHEE, shpëtimi vjen nga qielli/ Anulohen kontratat e importit deri më 15 nëntor
07/11 15:25
71% e shqiptarëve nuk kursejnë, 27% e mbyllin muajin me shumë vështirësi
06/11 19:56
Gjobat e AKU nuk shfuqizohen/ Socialistët rrëzojnë propozimin e Ilir Beqes
06/11 15:40
Hekurudha, në garë 10 kompani/ Do ndërtohet me 70 mln euro linja, Tiranë-Rinas-Durrës
05/11 15:24
Investimet ulen me 40 milionë euro/ Më pak para për ushtrinë, arsimin dhe shëndetësinë
05/11 15:20
Anulohet shitja e Syrit të Kaltër/ Në ankand për 170 mijë lekë del parku i Drilonit
31/10 15:22
Financat, borxhet e prapambetura kanë shkuar në 340 mln euro
29/10 15:25
Pa faturë, ndiqesh penalisht/ Ndryshimet e reja ligjore në paketën fiskale
28/10 15:32
Protestë kundër HEC në Mirditë, banorët kërkojnë që mos dëmtohen ambjenti
28/10 15:30
Qeveria pezullon tenderat e mëdhenj/Urdhri për institucionet publike: të ndalojnë ato me më shumë se 12 mln
27/10 19:42
Biznesi dhe dy ditë kohë/ Duhet të hapin llogari bankare për të punuar
26/10 15:42
Qiratë, çdo vit 50 euro rritje/ Në Tiranë shtëpitë gjithmonë e më të shtrenjta
26/10 15:14
Pallatet e reja, 10 vite sigurim/ Pagesa 0,1% e vlerës duhet bërë nga ndërtuesit
26/10 15:10
Financave i mungojnë 82 mln euro/ Të ardhurat, 2.2% mosrealizimi i buxhetit në 9 muaj
25/10 19:35
Nuk jepet shpërblimi për bebet, prej qershorit 293 milionë lekë të pashpërndara
24/10 16:15