Në Shtëpinë Tonë / Çfarë të hamë para dhe pas palestrës?
25/03/2019 14:29

Këto pyetje i dëgjojmë dhe diskutojmë shpesh në biseda tavolinash apo nëpër dhomat e zhveshjes, kryesisht të gocave në palestër.