Ndalon në Sarandë një nga jahtet më të mëdha në botë (Pa koment)
28/07/2018 16:44

ZCEU9, një prej jahteve më luksozë në botë me flamur të ishujve Bermude dhe pronar rus, ka prekur ujrat e Portit të Sarandës, një vit pasi është ndërtuar.