Mëngjesi nis me “Wake Up”
17/09/2017 00:00

Që prej së hënës, shqiptarët do të zgjohen sërish me “Wake Up”. Në Top Albania Radio dhe në Top Channel, zgjimi fillon sërish në orën 07:00, por jo vetëm me Enon dhe Islin.