Mëngjesi i Afërdita Dreshajt në ditën e martesës – Vip Club
26/11/2018 21:04

Vip Club trokoti ne Miami aty ku Afërdita Dreshaj jeton prej dy vitesh. Në një intervistë të këndshmë nga Klea Huta, Afërdita për të gjithë publikun shqiptar hap dyert disa orë para se të shkonte në altar. Ne zbuluam se Afërdita Dreshaj nuk kishte kafshë në shtëpi dhe se ajo që e bënë atë të qeshë janë mikeshat e saj.Ndër të tjera Afërdita na tregon se si mund të jetë mendimi I të tjerëve për të dhe se arritja më e madhe e saj nuk do të veçohej vetëm në një.