Martesat VIP të vitit 2012
04/09/2012 20:00

Dita e dasmës cilësohet si dita më e bukur dhe e lumtur në jetën e një çifti. Shpesh organizimi i saj kërkon punë, kohë dhe durim, veçanërisht kur nusen dhe dhëndrrin e ndjek nga pas një numër i madh paparacësh.