I vjedhin biçikletën djalit, mamaja mashtron hajdutin t’ia sjellë në shtëpi
08/08/2018 20:40

Një nënë e guximshme mashtroi hajdutin që kishte vjedhur biçikletën e djalit të saj 12-vjeçar dhe madje arriti ta binte atë që ta sillte biçikletën në shtëpinë e saj.