Dhe lodrat falimentojnë
19/09/2017 00:00

Gjiganti amerikan Toys ‘R’ Us, zinxhiri më i madh i dyqaneve të lodrave për fëmijë në Amerikë, depozitoi kërkesën për mbrojtje nga falimenti, shenja më e fundit kjo e telasheve që kanë përfshirë tregtinë vendase me pakice.