Dëbora e parë në Kukës
22/09/2017 00:00

Në Kukës dimri ka trokitur më herët duke zbardhur majat e maleve. Pas tre ditesh me shi dhe ulje të temperaturave, maja e Gjalicës është zbardhur këtë të premte.