Dasmë shqiptaro-latine
06/10/2011 19:00

Një dasmë e përzier me përbërës nga Amerika Latine dhe tradita shqiptare. Emisioni “Pasdite në Top Channel” ka qenë prezent në një dasmë mes një nuseje nga Kosta Rika dhe një dhëndrri shqiptar.