Bilanci ekonomik? Fshirje e burokracisë, pak investime të huaja
08/01/2018 22:55

Nga premtimet e qeverisë për 100 ditët e para, që u shpallën nga kryeministri dhe ministrat gjatë Asamblesë Kombëtare të Partisë Socialiste më 7 tetor, më shumë se gjysma e premtimeve kanë të bëjnë me ekonominë ose shërbimet në funksion të qytetarëve, përfshirë funksionimin e administratës.