Bentley prezanton makinën e së ardhmes
13/07/2019 11:56

Bentley Motors, shtëpia e makinave e themeluar më 10 korrik 1919, në Crewe, në zonën rurale britanike, mbush 100 vjeç dhe i bën vetes një dhuratë speciale’ makinën e së ardhmes.