Babagjyshë me bikini
26/12/2017 12:54

I ftohti dhe mungesa e rrezeve të diellit nuk i ndaloi adhuruesit e Krishtlindjes që të zhvisheshin deri tek bikinit dhe kapuçët e babagjyshëve në plazhin Bondi të Australisë.