Akti i martesës
04/09/2012 20:00

Që në fëmijëri fillojmë të mendojmë për fustanin e bardhë, për princin e kaltër, për të ftuarit, për muzikën, tortën, unazën dhe rrugicëzën e vogël drejt altarit ku të gjithë sytë janë drejtuar tek nusja dhe babai i saj.