Best Portokalli, Sezoni 33, 05 Korrik 2020
06/07/2020 00:16
Best Portokalli, 5 Korrik 2020 – Aforizmat ( Kopjimi artistik )
06/07/2020 00:15
Best Portokalli, 5 Korrik 2020 – Edicioni i lajmeve ( Online nga shtëpia )
06/07/2020 00:15
Best Portokalli, 5 Korrik 2020 – Zimbilja ( Vizita e Lul Bashës )
06/07/2020 00:14
Best Portokalli, 5 Korrik 2020 – Gerhard Deci ( Sja vlen karantina )
06/07/2020 00:00
Best Portokalli, 5 Korrik 2020 – Naqja ( Kospiracioni )
06/07/2020 00:00
Best Portokalli, 5 Korrik 2020 – Sharesi ( Lypësit e huaj )
06/07/2020 00:00
Best Portokalli, 5 Korrik 2020 – Çifti i lumtur ( Në vaskë )
06/07/2020 00:00
Best Portokalli, 5 Korrik 2020 – Pim Ceka( I ftuar Edi Rama )
06/07/2020 00:00
Best Portokalli, 5 Korrik 2020 – Zona e Brylit( Ilaçi për Korona virusin )
06/07/2020 00:00
Best Portokalli, 5 Korrik 2020 – Vezirja ( Tinder )
06/07/2020 00:00
Best Portokalli, 5 Korrik 2020 – 4 Leberit ( Në mbrojtje të Kushtetutës )
05/07/2020 22:55
Best Portokalli, 5 Korrik 2020 – Luzja ( Takimi me fëmijët )
05/07/2020 22:55
Best Portokalli, 5 Korrik 2020 – Familja Astari ( Liku kërkon dorën e vajzës Astari )
05/07/2020 22:55
Best Portokalli, 5 Korrik 2020 – Muli dhe Dhimo ( Together në Përthithen )
05/07/2020 22:54
Best Portokalli, 5 Korrik 2020 – Kuli ( Farmaci Kuli i Zogut të Zi )
05/07/2020 22:30
Best Portokalli, 5 Korrik 2020 – Bukra Blanche ( Meditimi )
05/07/2020 22:30
Best Portokalli, 5 Korrik 2020 – Çifti politik ( Zoti dhe zonja Plasi )
05/07/2020 22:29
Best Portokalli, 5 Korrik 2020 – 2 Policat ( Pensioni i Kolës )
05/07/2020 22:29
Best Portokalli, 5 Korrik 2020 – 2 Poetet ( 2 Poetet dhe Bujar Asqeriu )
05/07/2020 21:46
Best Portokalli, 5 Korrik 2020 – Ramadani ( Ramdan ika hap parking )
05/07/2020 21:46
Best Portokalli, 5 Korrik 2020 – Doktori ( Si të mbrohemi nga kovid 19 )
05/07/2020 21:44
Best Portokalli, 5 Korrik 2020 – Edi Rama dhe Pinoku ( Përralle për pinokun )
05/07/2020 21:43
Best Portokalli, 5 Korrik 2020 – Editoriali ( Me virus pa virus Portokallia nuk ndalet )
05/07/2020 21:38
Exclusive – Mumtaz Dhrami, njeriu që skalit historinë – 5 Korrik 2020
05/07/2020 21:05
Episodi i plotë: E Diell 5 Korrik 2020 Entertainment Show
05/07/2020 19:13
Plas shllaku! Sfida mes vajzave u nxjerr zbuluar inatet në She’s On Top “E Diell”, 5 Korrik 2020
05/07/2020 19:13
Eleminimi i modeles, ndez gjakrat midis konkurrenteve në She’s On Top “E Diell” 5 Korrik 2020
05/07/2020 19:12
Do të pranonin të ishin mama beqare? Fjoralba dhe Nevina shokojnë në Trotuar “E Diell” 5 Korrik 2020
05/07/2020 18:04
“Metër Katror” Potenciali i tregut imobiliar në Tiranë dhe Durrës “E Diell”, 5 Korrik 2020
05/07/2020 17:27