Vogëlushi i kishte ngulur sytë dhe po e dëgjonte me vëmendje, Rama bën gjestin epik
06/12/2019 12:06

Teksa Rama po fliste nga Vora ku ishte sëbashku me Komisionerin Europian, Janez Lenarčič, një vogëlush i kishte ngulitur sytë dhe po e dëgjonte me vëmendje.