Varreza murale në Sharrë
12/10/2018 15:41

Ka nisur në Tiranë funksionimi i varrezave murale. Në to janë vendosur eshtrat e 6 shtetasve italianë që i përkasin periudhës para dhe gjatë Luftës së Dytë Botërore.