Ski dhe alpinizën në parkun e Shebenik-Jabllanicë
11/02/2018 20:19

Një grup të rinjsh nga qytete të ndryshme të Shqipërisë dhe jo vetëm kanë zgjedhur ta kalojnë fundjavën në këtë peisazh fantastik që ofron parku Kombëtar Shebenik-Jabllanicë.