“Shell”, kërkime në Shpirag. Plane për të investuar miliarda dollarë në naftë
11/05/2018 20:11

Përfundimi i gazsjellësit TAP dhe kaskadës së Devollit pritet të sjellë rënien e investimeve duke frenuar rritjen e ekonomisë. Por Shqipëria mund të ketë një alternativë për të dalë nga kjo situatë. Ajo është Shell, gjiganti botëror i naftës.