Rritja ekonomike
14/11/2017 12:04

Kryeministri Edi Rama i është përgjigjur akuzave të një dite më parë të kreut të PD-së, Lulzim Basha se buxheti i 2018 duhet të hetohet nga FBI për “pastrim të parave të drogës”. Rama i ka quajtur sinjale dëmtuese për konsumatorin dhe opinionin në tërësi.

Kontroll bizneseve pasive. Në sitë nga tatimet për fshehje taksash
23/10 15:18
Kumari ilegal, raportohen raste të shumta të shkeljeve
20/10 15:21
Ndërtimi i gazsjellësit. Nisin punimet për pjesën në det
19/10 14:26
Buxheti faktik 2017, Ahmetaj: U rrit ekonomia dhe u ul borxhi
18/10 13:02
Fermerët e kërmillit, Shqipëria eksporton 90 ton në 9 muaj
17/10 23:06
Shqipëria më konkuruese: Përmirësimi nga Teknologjia. Policia dhe gjykatat besohen më pak
17/10 15:18
Debati/ KLSH: Qeveria fshehu borxhin
16/10 15:47
Të papunë nga teknologjia
16/10 15:37
Rinasi, zgjidhet kompania audituese e koncesionit të aeroportit
15/10 15:30
Raporti kritik i KLSH: Borxhi 72%, detyrime të prapambetura, tejkalim të huamarrjes
13/10 20:16
Masa të reja antievazion. Nuk mbyllet biznesi pa shlyer çdo detyrim
11/10 15:14
Taksat që kërkon biznesi: Të gjithë në TVSH. Taksë luksi për vilat në bregdet
11/10 15:03
Mbyllen bastet e kazinotë, Ahmetaj shpjegon çfarë do të ndodhë me të papunët
11/10 12:11
Bastet, 9.000 të papunë. Mbyllja eviton kostot e rënda sociale, goditet pastrimi i parave
10/10 15:12
Parashikim më i lartë për rritjen ekonomike
09/10 15:43
Taksë e re për koncesionet. Do të aplikohet në rastet e shitjes së aksioneve
08/10 15:39
Nis importi i energjisë. 9,3 milionë euro janë tenderuar për të
07/10 15:44
Tkurret pasuria e shqiptarëve, shkak normat e ulëta të interesit
06/10 16:03
OSHEE kundër paneleve diellore
05/10 15:53
Çmimet e ndryshme të naftës
05/10 15:35