Përplasje mes protestuesve, studentët nuk lejojnë pedagogun të marrë fjalën në tubim
09/12/2018 15:10

Në ditën e 6 të protestës së studentëve dhe të 5-tës para Ministrisë së Arsimit nuk munguan incidentet. Situata u tensionua kur rreth orës 11 të paradites së të dielës tentoi të merrte fjalën pedagogu i Shkencave të Natyrës, Jani Marka.