Përkujtohet Azem Hajdari. Ceremoni për 20-vjetorin e vdekjes në Tiranë
12/09/2018 17:14

20 vjet nga vrasja e një prej figurave të rëndësishme të lëvizjes së dhjetorit ’90 dhe një prej themeluesve të Partisë Demokratike, Azem Hajdari vlerësohet si një figurë epokale, që ka lënë gjurmë me vlerat, por edhe kurajon e tij.