Pelegrinazhi i shpresës
12/06/2018 20:11

Në Kishën e famshme të Sna Nout në majë të kodrës që rri sipër qytetit të Laçit, ëdo vit numri i pelegrinëve rritet dhe ata janë nga të gjitha besimet. Ata mendojnë se ndjekin gjurmët e shenjtëve.