Pa Koment / Makina përmbyset në Tiranë-Durrës
14/02/2018 09:40

Rruga e lagësht dhe moti i keq ka sjellë jo pak probleme në qarkullim, ku vetëm mëngjesin e sotëm në autostradën Tiranë-Durrës kanë ndodhur dy aksidente.