Opinioni i “Venecias”, Rama e Basha replikojnë me lexime të ndryshme
14/12/2018 15:57

Publikimi i opinionit përfundimtar të Komisionit të Venecias mbi Shqipërinë ka shkaktuar replika të ndërsjella mes kryeministrit dhe kreut të opozitës. Për të ka reaguar ndërkohë edhe demokrati Oerd Bylykbashi