Njeriu bombë, arrestohet 34-vjeçari që montonte mina me celular
13/03/2018 16:06

Prej katër muajsh kishte marrë me qira një dyqan të vogël për riparimin e celularëve dhe gjatë kësaj periudhe, nuk kishte ngjallur asnjë dyshim për aktivitetin që kryente.