Frontex vjen në Shqipëri; nënshkruhet pakti për kufirin
12/02/2018 12:20

Shqipëria ka rënë dakort që kufijtë detarë dhe tokësorë të saj të kontrollohen nga misioni Frontex i Bashkimit Europian.