Gjiknuri dhe Klosi në Vlorë, prezantohet projekti për rrugën Orikum-Himarë
12/05/2018 12:15

Ministrat Damian Gjiknuri dhe Blendi Klosi kanë vijuar turin e llogaridhënies në qytetin e Vlorës.