Faturat e papaguara/ OSHEE, skemë të re për pagesën me këste
04/01/2018 15:13

OSHEE do të aplikojë edhe për 2018-ën skemat lehtësuese për klientët debitorë. Akt-marrëvshjet do të jenë funksionale për të gjitha kategoritë, duke nisur nga familjarët dhe shtresat në nevojë e deri tek bizneset.