Ditë Vere edhe në Gjirokastër
14/03/2018 15:31

Qindra qytetarë kanë mbushur parkun e liqenit të Viroit në Gjirokastër për të festuar Ditën e Verës. Festa që po fillon të kthehet në traditë është duke rivitalizuar parkun, që sipas qytetarëve duhet të jetë çdo ditë aktiv dhe të shtojë shërbimet.