Bizneset, dy vjet favore. Shtyhet afati i daljes në treg të lirë për të blerë energji
13/02/2018 14:57

Shtyhet me dy vjet dalja e detyruar në tregun e parregulluar të bizneseve dhe institucioneve që furnizohen me energji në tensionin 35 kilovolt. Ndryshimet u bënë në ligjin për energjine nga Komisioni i Veprimtarive Prodhuese.