Nostalgji: Albin Kurti – Metamorfoza e Hashim Thaçit duhet të jetë rast studimor
16/02/2021 16:45
Nostalgji: Albin Kurti – Politikani kosovar e shqiptar nuk punon për brezat e ardhshëm
16/02/2021 16:45
Nostalgji: Albin Kurti – Karla Bruni dhe shpirti i Sarkozi
16/02/2021 16:45
Nostalgji: Albin Kurti – Shqipëria e vitit 1991
16/02/2021 16:45
Nostalgji: Albin Kurti – Elita politike nuk po pengon rrudhjen e territorit shqiptar
16/02/2021 16:45
Nostalgji: Albin Kurti – Millosheviçi më ka tortuar në burgjet serbe….kemi qenë 2000 kosovarë
16/02/2021 16:45
Nostalgji: Deja Vu, 23 Korrik 2008 – Albin Kurti, Premiere 16 Shkurt 2021
16/02/2021 16:00
Nostalgji: Sabri Godo- Enver Hoxha manipulator që donte vetëm të sundonte
09/02/2021 16:45
Nostalgji: Sabri Godo- Si u bëra Partizan në moshën 15 vjeçare dhe besimi në komunizëm
09/02/2021 16:45
Nosltagji: Sabri Godo – Kisha greke ndikon në vendimarrjen politike greke për Shqipërinë
09/02/2021 16:45
Nostalgji – Sabri Godo me Mustafa Nano në Deja Vu
09/02/2021 16:00
Nostalgji: Edi Rama – Për Xhorxh Soros….i detyrohemi mirënjohje
02/02/2021 17:00
Nostalgji: Edi Rama – Gruaja është vepra e Zotit, kurse burri është ….
02/02/2021 17:00
Nostalgji: Edi Rama – Shoqëria shqiptare ka një disekulibër gjinor
02/02/2021 17:00
Nostalgji: Edi Rama – Fatos Nano eshte një figure me mëkate, por …
02/02/2021 17:00
Nostalgji: Edi Rama – Ironizon opinionistët: Mertiojnë….
02/02/2021 17:00
Nostalgji: Emisioni Déjà Vu, 06 Korrik 2007 – Edi Rama
02/02/2021 16:00
Nostalgji: Ismail Kadare – Çmimi I Jeruzalimit – Ceremonia e plotë
29/01/2021 17:02
Nostalgji: Kadare – Diktatura është shumë hakmarrëse
29/01/2021 17:01
Nostalgji: Kadare – Mos hapja e dosjeve sekrete është turp për Shqipërinë
29/01/2021 17:01
Nostalgji: Kadare – Lufta e Kosovës
29/01/2021 17:01
Nostalgji: Kadare – Kombi shqiptar ka një detyrim moral ndaj grave shqiptare
29/01/2021 17:00
Nostalgji: Kadare -5 milionë shqiptarë në Turqi -A ka një komplot të heshtur ne shpërnguljen e tyre?
29/01/2021 17:00
Nostalgji: Kadare – Si u bë shpërngulja e çamëve nga qeveria greke?
29/01/2021 17:00
Nostalgji: Kadare – Shqiptarët e duan kombin më pak se të gjithë evropianët e tjerë
29/01/2021 17:00
Nostalgji: Kadare – Cili është identiteti I shqiptarëve?
29/01/2021 17:00
Nostalgji: Kadare – Gjysma e veprës sime është krijuar në robëri
29/01/2021 17:00
Nostalgji: Kadare – Sqaron deklaratën e vitit 1990 për eksodin e shqiptarëve
29/01/2021 17:00
Nostalgji: Kadare – Letërsinë e prishin shkrimtarët dhe jo regjimet
29/01/2021 17:00
Nostalgji: Kadare – Shkrimtarët më të shquar të shekullit janë ata që krijuar në robëri
29/01/2021 17:00