Nostalgji: Flaka Krelani në e “E Diell” me Arbana Osmanin
23/02/2021 16:15

Emisioni E Diell i datës 02 Nëntor 2008 në rubrikën “I Ftuar” ka të ftuar këngëtaren Flaka Krelani. Këngëtarja Kosovare rrëfen për karrierën e saj në botën e muzikës. Flaka tregon për konkurrimin në emisionin Ethet e së premtes dhe më pas për pjesëmarrjen në festivalin Top Fest. Në intervistën me Albana Osmanin këngëtarja flet edhe për emocionet e performancës në Sheshin Skënderbej për pavarësine e Kosovës. Në intervistë ajo kritikon muzikën komerciale dhe flet për vështirësite e tregut muzikor në Shqipëri. Në mbyllje të rubrikës Flaka Krelani interpreton live këngën Ancora të Mina.

Emisioni Deja Vu i datës 21 Dhjetor 2007 ka të ftuar në emision aktorin Timo Flloko
02/03 16:45
Nostalgji: Flaka Krelani në e “E Diell” me Arbana Osmanin
23/02 16:15
Nostalgji: Historia e Kosovës deri në shpalljen e Pavarësisë
17/02 11:08
Nostalgji: Kosova 17 Shkurt 2008 Shpallet e Pavarur – Deklarata ePavarësisë dhe Festimet në Kosovë
17/02 10:54
Nostalgji: Kosova Pavarësia 17 Shkurt 2008 – Firmosja e Deklaratës së Pavarësisë
17/02 10:53
Nostalgji: Kosova Pavarësia 17 Shkurt 2008 – Firmosja e Deklaratës së Pavarësisë
17/02 10:51
Nostalgji: Albin Kurti – Metamorfoza e Hashim Thaçit duhet të jetë rast studimor
16/02 16:45
Nostalgji: Albin Kurti – Politikani kosovar e shqiptar nuk punon për brezat e ardhshëm
16/02 16:45
Nostalgji: Albin Kurti – Karla Bruni dhe shpirti i Sarkozi
16/02 16:45
Nostalgji: Albin Kurti – Shqipëria e vitit 1991
16/02 16:45
Nostalgji: Albin Kurti – Elita politike nuk po pengon rrudhjen e territorit shqiptar
16/02 16:45
Nostalgji: Albin Kurti – Millosheviçi më ka tortuar në burgjet serbe….kemi qenë 2000 kosovarë
16/02 16:45
Nostalgji: Deja Vu, 23 Korrik 2008 – Albin Kurti, Premiere 16 Shkurt 2021
16/02 16:00
Nostalgji: Sabri Godo- Enver Hoxha manipulator që donte vetëm të sundonte
09/02 16:45
Nostalgji: Sabri Godo- Si u bëra Partizan në moshën 15 vjeçare dhe besimi në komunizëm
09/02 16:45
Nosltagji: Sabri Godo – Kisha greke ndikon në vendimarrjen politike greke për Shqipërinë
09/02 16:45
Nostalgji – Sabri Godo me Mustafa Nano në Deja Vu
09/02 16:00
Nostalgji: Edi Rama – Për Xhorxh Soros….i detyrohemi mirënjohje
02/02 17:00
Nostalgji: Edi Rama – Gruaja është vepra e Zotit, kurse burri është ….
02/02 17:00
Nostalgji: Edi Rama – Shoqëria shqiptare ka një disekulibër gjinor
02/02 17:00