Top News – Kush ka marrë kredi në bankë/ Vonesat në pagesa, banka shtyn afatin
13/01/2021 18:55

Banka e Shqipërisë shtyn me 3 muaj masat lehtësuese për ristrukturimin e kredisë. Kjo ka qenë një kërkesë e bërë në fund të vitit të kaluar nga shoqata e bankave. Vitin e kaluar Banka e Shqipwrisw vendosi të bëjë një moratorium për rreth 6 muaj për këstet e kredive, për t’iu ardhur në ndihmë bizneseve dhe individëve të prekur nga kriza e pandemisë Covid-19 të cilët hasën vështirësi në shlyrjen e pagesave të kredive. Në mbledhjen e tij të datës 13 janar 2021, Këshilli Mbikëqyrës i Bankës së Shqipërisë mori në shqyrtim dhe vendosi miratimin e programit të punës së Këshillit Mbikëqyrës pwr veprimtarinë e vitin 2020 dhe miratoi programin e punës për vitin 2021, së bashku me kalendarin e mbledhjeve që do të zhvillojë gjatë këtij viti.

Zgjatet “garancia sovrane”/ Edhe 6 muaj më shumë që biznesi të marrë kredi në banka
22/01 15:19
Pasiguri për kreditë/ Bankat tregtare shtrëngojnë kushtet
21/01 12:34
Pandemia nuk preku bujqësinë/ Në 2020 vijoi me rritje eksporti i prodhimeve shqiptare
21/01 12:30
Pandemia/ 4800 biznese janë çregjistruar. Ministria: u regjistruan 203 biznese më shumë se në 2019
20/01 12:48
Paga e re për mjekët dhe mësuesit/ Në muajin shkurt do të marrin rritjen edhe infermierët
19/01 15:11
Rama: Biznesi, gjithçka online/ Të ardhurat parashikohet të rriten me 31% deri në fund të mandatit
19/01 15:10
Ekonomia në fokus/ Rama dhe Denaj, konferencë për administrimin fiskal
19/01 12:45
Covid “fshiu” 219 mln euro eksporte/ Më i goditur është fasoneria. Eksportoi 130 milionë euro më pak
18/01 19:54
“Rimbursoni humbjen nga renta”/ Bashkisë Bluqizë i pakësohet buxheti nga heqja e taksës së kromit
18/01 15:17
Si u hoq taksa e kromit/ U kërkua favor për një vit. Deputetët votuan për tre vite pa taksë
14/01 15:43
Top News – Kush ka marrë kredi në bankë/ Vonesat në pagesa, banka shtyn afatin
13/01 18:55
Inflacioni ra në 1.1 përqind/ Ekonomia në stanjacion, ka rënie të ndjeshme të konsumit
12/01 15:25
Top News – Pandemia goditi biznesin e vogël/ 6600 subjekte kaluan në status pasiv
11/01 13:07
Taksa 23%, me probleme/ Ekspertët tregojnë dobësitë. Ministrja e financave: Do e rishohim
07/01 19:37
Ministrja e financave: Presidenti gaboi/ “Nuk morëm kredi të re, u bë vetëm një ndryshim objekti”
06/01 15:24
Debati për huan e rrugës Vlorë-Orikum, Denaj i përgjigjet Metës: Interpreton në mënyrë të gabuar!
06/01 12:05
Taksa 23% duhet të ndryshojë/ Nuk e ka asnjë vend i Ballkanit
03/01 21:07
Nis paga minimale 30 mijë lekë/ Përfitojnë mbi 251 mijë individë
03/01 19:55
Zerimi i taksave/ Bizneset e vogla nuk do të paguajnë as tatim fitim dhe as TVSH
02/01 15:07
Taksa që ulet më 1 janar/ 50 mijë biznese të vogla nuk do të paguajnë më TVSH
26/12 19:33