Top News – Inflacioni rikthehet në rritje/ Në maj, kontributin kryesor e dha shtrenjtimi i ushqimeve
08/06/2023 16:46

Pas gjashtë muajsh në trend rënës, inflacioni shënoi një rritje të lehtë në muajin maj. Të dhënat e INSTAT tregojnë se në maj inflacioni arriti në 4,7 %, një rritje e lehtë krahasuar me muajin prill teksa një vit më parë ky ndryshim ishte 6,7 %.

Top Channel/ Nafta, problem për misrin! Fermerët presin prodhim të bollshëm, por kostot u rritën
23/09 15:17
Top Channel/ Taksa për fitimet online/ Hyjnë në fuqi më 1 janar, norma nga 13% në 23%
22/09 19:49
Top News – Tatimi i profesioneve të lira / Nga 1 janari me 15 dhe 23 për qind të fitimit
21/09 16:57
Top Channel/ Më shumë taksa nga turistët! Durrës, të ardhurat u shtuan në buxhetin lokal
21/09 15:20
Top Channel/ Shtohen të rinjtë e papunë/ Paradoksi me shtimin e vendeve të punës
21/09 15:17
Top Channel/ Bujqësia tërheq më shumë/Ish-emigranti hapi pikë grumbulluese për të ndihmuar fermerët
20/09 19:48
Top Channel/ “Pagat na kthyen nga emigrimi”/ Ripunësohen në ndërtim. “Në Greqi, kriza na dëboi”
20/09 19:47
Top News – Inflacioni gjatë muajit gusht / Ushqimet u shtrenjtuan më shumë sipas Eurostat
20/09 17:13
Top Channel/ Puna e hoteleve u rrit 50%/ U rrit me 50% edhe koha e qëndrimit të turistëve
19/09 19:36
Top Channel/ Eksportet ranë me 22%/ Goditja më e fortë gjatë muajit gusht kur euro u “zhyt”
19/09 19:34
Top Channel/ Pagat u rritën! Të parët janë IT e më pas turizmi
18/09 15:16
Top Channel/ Pagat 900 euro, rritja e parë për administratën në muajin dhjetor
18/09 12:11
Top Channel/ Turizmi, tjetër rekord/ Eurostat, Shqipëria me rritjen më të madhe për net qëndrimet
15/09 19:37
Top Channel/ Eksportet janë në rënie! Me rritje janë vetëm prodhimet ushqimore dhe bujqësia
15/09 15:20
Top News – Norma interesi rekord në Eurozonë, BQE i rrit sërish
14/09 22:40
Top Channel/ Pushime me buxhet? “Daily Mail”: Shqipëria vendi i katërt më i lirë në Europë
14/09 11:02
Top Channel/ Vjedhje me përmbarim/ Sonte në emisionin Inside Story
13/09 15:02
Top Channel/ Emigrantët sollën 444 milionë euro/ “Çunat e Londrës”, lumë parash drejt Shqipërisë
13/09 15:00
Top Channel/ Shqiptarët po investojnë në pensione private, depozituan 58 mln euro vetëm në 2023
13/09 11:57
Top Channel/ Pagat, 4 herë më shumë se inflacioni! Rrogat u rritën 17 përqind, por vetëm në shtet
12/09 15:11