Top News – Buxheti i vitit 2021/ Miratohet, ja ku do shkojnë paratë
21/10/2020 12:11

Qeveria shqiptare ka planifikuar që për vitin 2021, kryefjalë e buxhetit të jetë rimëkëmbja e ekonomisë. Kjo ishte tema kryesore e diskutimit në Konferencën e Kryetarëve që miratoi kalendarin e shqyrtimit të projektligjit “Për buxhetin e vitit 2021”. Pas prezantimit, Ministrja Denaj iu përgjigj pyetjeve të deputetëve dhe bëri shpjegimet e nevojshme. Ministrja e financave foli edhe për borxhin, ku përmendi shifrën e uljes e konsiderueshme të tij për vitin e ardhshëm. Në përfundim të mbledhjes së kryetarit, Kryetari i Kuvendit, Gramoz Ruçi, nënvizoi që, në zbatim të kalendarit, komisionet parlamentare, në bashkëpunim me ministritë e linjës, të marrin gjithë kohën e nevojshme për organizimin e diskutimeve shterruese për projektligjin “Për buxhetin e vitit 2021”. Konferenca vendosi, gjithashtu, që për shkak të kalendarit të veçantë të shqyrtimit të projektligjit “Për buxhetin e vitit 2021”, të zhvillohet seancë plenare edhe në datën 29 tetor, e cila ishte planifikuar si “Javë e gjelbër”.

Për një shtëpi duhen 20 vite/ Për sa kohë mund të strehohet në Tiranë një çift i ri
02/12 19:46
FMN kërkon kujdes/ Zgjatja e pandemisë do përkeqësojë parashikimin ekonomik të Shqipërisë
01/12 15:22
“Rreziqet për ekonominë janë shtuar”/Raporti i FMN: kujdes me financat publike, fondet për tërmetin
01/12 12:48
Top News – FMN për Shqipërinë/ Rënia ekonomike nga pandemia 7.5 %
30/11 23:01
Shqiptarët kursejnë më shumë/ Depozitat bankare shkuan në 8.7 miliardë euro gjatë pandemisë
28/11 15:59
Humbja 1,8 miliardë euro/ Mbyllen gjysma e agjencive turistike dhe të udhëtimeve
25/11 19:41
Miliona euro për kurim në Turqi/ Nga Shqipëria janë nisur 270 avionë. Ja tarifat e kurimit nga covid
21/11 19:43
Ekonomia do tkurret me -6.4%/ Parashikimi i institutit vjenez për Shqipërinë
20/11 15:16
Eksportet ranë gjatë pandemisë/ Në 10 muaj u eksportuan 1.8 miliardë euro mallra ‘made in albania’
17/11 15:23
Bien eksportet/ Rënie 12.2% për 10-mujorin
17/11 12:54
Kuvendi miraton buxhetin e 2021/ U rritën shpenzimet për shëndetësinë
16/11 19:42
Buxheti shkon për votim në Kuvend/ Në seancë edhe ndryshimet për ligjin e financimit të partive
16/11 12:43
Shitjet e banesave janë ulur/ Rënie e madhe edhe në kërkesën e banesave me qira
14/11 15:36
9.7 mln euro për rimbursim të ilaçeve/ Shtohet buxheti, ndihmë për të prekurit me covid
13/11 19:34
Diskutimet për buxhetin/ Deputetët diskutojnë shtesat e fondeve
13/11 12:44
Financat dhe KLSH, shifra të kundërta/Përplasja në Kuvend mes institucioneve për shifrat e buxhetit
12/11 15:31
Top News – Administrimi i buxhetit/ KLSH, kritika për Qeverinë e Bashkitë
12/11 14:24
Top News – Ndihma prej 4 mijë lekë/ Tatimet, informacion për bizneset
12/11 10:28
Top News – Depozitat në banka/ Rriten ndjeshëm edhe në valutë
12/11 10:26
Shtyhet regjistrimi i popullsisë/ Për shkak të pandemisë procesi do të zhvillohet në tetor 2022
11/11 19:54