Top News – BSH-Kreditimi per 6 mujorin/Eshtë rritur me 10.8 % krahasuar me 2020
29/07/2021 14:33

Të dhënat e Bankës së Shqipërisë tregojnë se vlera e kredisë së re u rrit me pothuajse 29% krahasuar me majin, por ishte në një nivel më të ulët krahasuar me qershorin e vitit të kaluar, me rreth 2.8% kredi të disbursuar më pak.

Top Channel/ Gushti uli eksportet dhe importet, në 8 muajt e parë u shitën minerale dhe energji
18/09 02:24
Top Channel/ Do rritet ekonomia, do ulet borxhi. Premtimet ekonomike për mandatin e tretë
16/09 15:19
Top Channel/ Taksa progresive, do të ulet/ Premtohet rritja e pagës miminale në 40 mijë lekë në muaj
15/09 19:39
Top Channel/Biznesi i vogël:Shtyni fiskalizimin!Tregtarët e vegjël shkodran:S’përballojnë dot kostot
14/09 15:30
Top Channel/Të ardhurat u rritën nga çmimet/Në 8 muaj 437mln euro më shumë se një vit më parë
14/09 15:30
Top Channel/ Papunësia nuk po ulet. Ende shumë më e lartë se viti 2019 para pandemisë
10/09 15:37
Top Channel/ Na erdhën turistë të varfër! Numri i turistëve pranë 2019, por të ardhurat më të ulëta
06/09 15:48
Top Channel/ Po hamë më shtrenjtë! Rriten çmimet e produkteve të shportës
05/09 15:22
Top Channel/ Bizneset ende larg fiskalizimit/ Pandemia i dëmtoi. Fiskalizimi u ka shtuar kostot
04/09 19:17
Top News – ILD ua uli pagën me 40%/ Minus 40% e pagës, shkelën rregullat e etikës
04/09 14:49
Top Channel/ Fiskalizimi, sistemi nuk po punon/Bizneset nuk regjistrohen dhe s’ngarkojnë dot faturat
03/09 19:50
Top Channel/ Eksportojmë më shumë fruta-perime. Prodhimet bujqësore në vendin e 6-të për eksportet
28/08 15:18
Top Channel/ Këtë vit më shumë energji/ Shqipëria importoi 68% më pak, eksportoi 4.1% më shumë
27/08 12:30
Top Channel/ Më 1 shtator nis fiskalizimi/Kontabilistët kërkojnë më shumë kohë. Tatimet nuk tërhiqen
25/08 19:35
Top Channel/Bizneset që fuqizoi pandemia! Industria farmaceutike, aktivitetet prodhuese të ushqimeve
24/08 19:47
Top Channel/ U shfrytëzua 57% e garancisë sovrane, në fazën e tretë fokusi, turizmi dhe fasonët
24/08 19:44
Top Channel/Pandemia preku 89% të bizneseve/ Turizmi,tregtia & industria,janë sektorët më të goditur
21/08 15:08
Top Channel/ Ekonomia shqiptare e mbytur nga euro/ Ekspertët: Korrupsioni dhe ekonomia e zezë shkaku
19/08 19:34
Top Channel/ Çmimet u rritën, pagat jo/ Pensionistët: Frutat dhe perimet janë dyfishuar
18/08 19:51
Top Channel/ Bashkitë, 30 mln euro taksa më shumë, taksa mbi biznesin e vogël nuk ndryshon
18/08 15:23