Top Channel/ Turistët pa sezon, vijnë nga Kosova, Maqedonia, Serbia…
12/02/2022 15:18

Klima mesdhetare e vendit tonë, gati 300 ditë me diell, si dhe kufizimet e pakta anticivid, kanë bërë që turizmi të jetë gjithëvjetor, jo vetëm bë sezon, por edhe para e pas tij. Rrahman Kasa, Unioni Turistik Shqiptar: Turistët e kësaj periudhe vijnë nga rajoni, Kosova, Serbia, Maqedonia e Veriut. Kemi nga Gjermania, Polonia, Sllovenia, Hungaria e Çekia. Vizitojnë Tiranën, për jetën e natës, Vlorën, Sarandën.

Top News- Bordi ul me 3 lekë naftën/ Caktohet çmimi i ri për shitjen e benzinës dhe gazit
28/06 20:12
Top Channel/ “Shtetëzimi” i ujësjëllësve/Krijohen tre shoqëritë e para në Durrës, Korçë dhe Pogradec
28/06 19:44
Top Channel/ Në maj erdhën 1 milionë vizitorë, nga Greqia e Italia. Kosova vijon turizmin patriotik
27/06 15:20
Top Channel/ Kritika për ligjin e ri për tatimet. Dhoma Amerikane e Tregtisë: Nuk përmbush kriteret
27/06 15:19
Top Channel/ Fiskalizimi, mungojnë 35 mijë biznese! Biznesi i vogël: Kostot shtesë rreth 1 mijë euro
25/06 16:50
Top Channel/ Amnistia fiskale/ Mund të deklarohen prona dhe para deri në dy milionë euro
24/06 19:38
Top Channel/ Amnistia për konsultim/ Kufiri për deklarim vullnetar dy milionë euro
24/06 09:28
Top Channel/ Bien shitjet, dyqanet e pakicës punojnë me lista borxhesh
21/06 12:14
Top News- Çmimi i naftës bie ndjeshëm në burse/ Në Shqipëri përkthehet në vetëm 4 lekë më lirë
18/06 16:23
Top Channel/Absurditeti me grurin!Fermeri italian: Tregtarët shqiptarë blejnë grurin e tyre në Itali
18/06 12:23
Top News-Rritja e naftës, Berisha-U thellua kriza/‘Bordi komunist po zhvat xhepat e shqiptarëve’
17/06 21:49
Top Channel/ Paga minimale/ Shqipëria e parafundit në rajon. Në krye qëndron Mali i Zi
17/06 19:43
Top News- Nafta ‘fluturon’ me çmim rekord/ Benzina bie me 2 lekë, nuk ndryshon gazi
17/06 16:53
Top Channel/ Gjoba të reja informaliteti/Kush nuk deklaron pagën duhet të paguajë 200% mbi detyrimet
17/06 15:34
Top Channel/ Shtohen taksat për të vetëpunësuarit, nga 1 janari do taksohen në mënyrë progresive
16/06 19:42
Top News-Çmimet e larta nxjerrin qytetarët në shesh/Rikthehen protestat e përditshme
15/06 22:40
Top Channel/ Integrimi i të kthyerve/ Programi për të kthyerit nga zonat e konfliktit
14/06 19:54
Top Channel/ Presion për të përdorur kartat! Bankat kërkojnë kufizime për blerjet me para në dorë
14/06 19:52
Top Channel/ Shtohen ndërmarrjet e reja. Shumica me pronarë italianë dhe grekë, 600 u hapën vjet
12/06 20:00
Top Channel/ Rriten kostot e ndërtimit.Ndërtuesve iu rritën kostot me 5 %, por çmimet u rritën me 9%
11/06 15:23