Top Channel/Të ardhurat nga konsumi, shtohen synimet për akcizën e tatimin mbi të ardhurat personale
26/10/2021 19:43

Qeveria ka parashikuar një plan ambicioz në drejtim të të ardhurave për 2022, pasi sipas projektbuxheti pret që të arkëtojë në total 537 miliardë lekë, rreth 47.5 miliardë lekë më shumë se krahasuar me aktin normative të fundit të buxhetit 2021. Këto pritshmëri qeveria i bazon në ecurinë dhe rimëkëmbjen e ekonomisë që përgjatë pjesës së parë të vitit ka shfaqur shenja rikuperimi, te miradministrimi fiskal si dhe te reduktimi i informalitetit.

Top Channel/ Moti përgjysmoi prodhimin/ Fermerët po ndjejnë pasojat. Këtë vit më pak patate vendi
10/06 19:53
Top News – ‘Super’ leku fiton terren / Euro në të tjera nivele minimale historike
09/06 21:11
Top News – Blini grurin shqiptar / Udhëzimi i bujqësisë për kompanitë e miellit
08/06 18:10
Top News – Inflacioni rikthehet në rritje/ Në maj, kontributin kryesor e dha shtrenjtimi i ushqimeve
08/06 16:46
Top Channel/ Inflacioni përgjysmohet/ Zbret në 4.7 përqind. Shkak ulja e çmimeve, forcimi i lekut
08/06 15:29
Top News – Rriten edhe kostot e prodhimi / INSTAT – Çmimet e importit u rritën lehtë
07/06 13:25
Top News – Shfuqizohet bordi i naftës, Ibrahimaj-Tregjet e karburanteve janë stabilizuar
07/06 13:09
Top Channel/ Fermerët “u shtuan” në 2022/ Skema e rimbursimit të naftës i nxiti të regjistrohen
06/06 19:44
Top News – Euro vijon rënien e lirë / Bie afër 107 lekë, humb 10 për qind të vlerës në një vit
06/06 17:43
Top Channel/ Rriten eksportet/ Thatësira në Spanjë dhe Holandë drejton kërkesën nga Shqipëria
03/06 19:42
Top Channel/ Rritja e energjisë, Konfindustria kundërshton çdo nismë për shtrenjtim
03/06 15:15
Top Channel/ Euro zbret në 108.37 lekë! Zhvlerësimi ul çmimet, inflacionin e bën më të lira kreditë
02/06 19:40
Top Channel/ Pagat e rritura të administratës/Shtesat që nga 1 prilli do të merren brenda pak ditësh
01/06 19:45
Top Channel/ Zvogëlohen kursimet në banka/ Ulet ritmi i dhënies së kredive. Kriza po pengon pagesat
31/05 19:35
Top Channel/Euro zbret nën 110 lekë/Banka qendrore: Ndërhyrje për ristrukturimin e kredive në valutë
31/05 19:32
Top Channel/ KLSH gjen 811 mln euro shkelje! Ulet me 10 herë dëmi ekonomik që duhet kthyer në buxhet
30/05 19:33
Top Channel/ Çmimet e larta/ Autoriteti i Konkurencës raporton në Kuvend
29/05 19:46
Top Channel/Lufta shtoi parcelat me grurë! Këtë vit pritet më shumë prodhim, por mungon magazinimi
27/05 19:42
Top News- Zgjerim rajonal i ofertës turistike/ Dhoma e Tregtisë bashkon operatorët shqiptarë e grekë
27/05 16:26
Top News – Ambicia për bursën shqiptare / Institucionet janë optimiste: Rrit stabilitetin ekonomik
27/05 16:23