Top Channel/ Sistemi europian i pagesave,Sejko: Shqipëria gati kuadrin ligjor. Mete: Ulet kostoja…
28/02/2024 19:55

Ministrat e financave dhe guvernatorët e vendeve të Ballkanit Perëndimor u mblodhën në Tiranë për të diskutuar mbi integrimin në sistemin evropian të pagesave. Komisioni Europian i ka dhënë dritën jeshile gjashtë vendeve për tu bërë pjesë e sistemit evropian të pagesave pa qenë anëtare e BE-së, si pjesë e planit të ri të Rritjes. Zyrtarët ranë të gjithë dakord për përfitimet e jashtëzakonshme që do t’i japë akses në tregun financiar tw kontinentit duke ulur tarifat e transaksioneve

Top Channel/ Apeli i Bankës Botërore: Fokusi jo vetëm te turizmi e ndërtimi, propozim për pensionet
11/04 19:56
Top Channel/ Euro zbret në 102.05 lekë/Ekspertët: Po ndihmon turizmi dhe sektori i ndërtimit
10/04 19:42
Top Channel/ Inflacioni zbret në 2.3%! Rënia për shkak të uljes së konsumit, ulen çmimet e ushqimit
08/04 19:51
Top Channel/ Tiranë-Durrës, 8 korsi në total/ Hapen tenderat për zgjerimin e disa akseve
05/04 19:47
Top News/ Bujqësia në rënie të lirë / Sektori vuan emigrimin, kostot e konkurrencën
03/04 11:25
Top Channel/ Rritet besimi i konsumatorëve/ Sektorët e ekonomisë shikohen me optimizëm
02/04 19:46
Top News/ Besimi te ekonomia. Ndërtuesit ishin më pesimistët gjatë muajit mars
02/04 14:58
Top Channel/ Çmimet e bulmetit/ Ka çekuilibrim në treg, ulet çmimi i lëndës së parë por…
01/04 19:49
Top Channel/ Rritje e re e pagave/ Sërish më 1 korrik. Edhe pensionet do të indeksohen këtë vit
29/03 19:41
Top Channel/ 1.5 mld € investime të huaja/ Kryesojnë blerja e apartamenteve dhe industria e naftës
26/03 19:35
Top Channel/ Ulet tatimi mbi pagat! Ministri Ervin Mete njoftoi ndryshimet në muajin qershor
26/03 19:29
Top Channel/ Turistët sollën 4 miliardë euro! Banka e Shqipërisë tregon shifrat e vitit 2023
26/03 15:22
Top Channe;/ S&P: Shqipëria një stad më lartë! Kalon nga B+, në BB-. Ndikoi turizmi dhe…
23/03 11:50
Top Channel/ Kontabilistët ankimojnë tatimin e ri! Dorëzohet ankesa në gjykatën kushtetuese
22/03 12:25
Top News/ Bizneset nuk investojnë më. Tkurret prodhimi, ndërtimi drejt ‘stanjacionit’
21/03 11:16
Top Channel/ Norma e interesit nuk ndryshon! Sejko: Situata mbetet e njëjtë dhe për muajt e ardhshëm
20/03 19:49
Top Channel/ U mblodhën 70 mln euro më shumë/ Suficiti në buxhet arrin në 200 milionë euro
19/03 19:49
Top Channel/ Shtohen ndërmarrjet/ Kontributin më të madh e japin bizneset familjare
19/03 12:23
Top Channel/ Bien eksportet/ Rritet importi i mallrave në shkurt me 6.4%, më të goditurat, tekstilet
18/03 19:41
Top Channel/ Bankat fitime marramendëse! Ekspertët: Kursimet e shqiptarëve vlerësohen pak
14/03 19:34