Top Channel/ Si u ndanë 320 milionë €? Në fund të 2022, 240 mln shkuan për faturat dhe rindërtimin
06/01/2023 19:36

34 miliardë lekë ose 300 milionë euro janë shpërndarë nga Buxheti i Shtetit në javën e fundit të Dhjetorit. Nëpërmjet një akti normativ, qeveria vendosi që të shpërndajë paratë e pa-shpenzuara përgjatë gjithë vitit. Kështu nga Thesari i Shtetit, 8 miliardë lekë ose 70 milionë euro u shpërndanë në atë që qeveria e quajti Pakoja e Madhe, me shpërblime për punonjësit e administratës dhe ndihma për njerëzit në nevojë. 12 miliardë lekë ose 100 milionë euro i shkuan Fondit të Rindërtimit, i cili edhe pse ka nisur tre vite më parë i duhen edhe 40 miliardë lekë për të përfunduar tërësisht. Ndërkohë 14 miliardë lekë apo 120 milionë euro të mbetura, qeveria ka shlyer detyrimet dhe pagesa të prapambetura, por ajo që bie në sy është se tre institucione kanë kryer më shumë transaksione.

Top Channel/ Rriten normat e interesit të lekut/ BSH rrit me 2.25% për t’ju përgjigjur inflacionit
23/03 19:47
Top News – Ftesë për bizneset greke/ Shqipëria kërkon të rrisë investimet e huaja
21/03 19:45
Top Channel/ “Shfryhet” tregtia e jashtme. Në shkurt u eksportuan më pak produkte
17/03 21:57
Top News – Nafta barazohet me benzinën/Çmimet e reja të bordit, bie lehtë edhe gazi
16/03 18:39
Top News-BQE rrit sërish normat/ Shtrenjtohen edhe më tej kreditë në euro
16/03 17:38
Top News – Raporti i Bankës së Shqipërisë / Rënia e kreditimit rrit huanë e keqe
14/03 22:52
Top News – Ulen sërish çmimet e karburanteve, drejt rikthimit në nivelet e paraluftës
14/03 22:51
Top News – ‘Rrogat u rritën më shumë se çmimet’, të dhënat e INSTAT
13/03 18:42
Top Channel/ Eksporte drejt Anglisë! Fermeri nga Elbasani tregon si nisi “aventura” nga një bisedë
11/03 19:48
Top Channel/ Kriza rriti pagat/ Rritja më e fortë që nga viti 2019. U rrit dhe papunësia
10/03 19:45
Top News – Ushqimet vijojnë shtrenjtimin, edhe pse inflacioni total është frenuar
08/03 13:23
Top News – Dy ligje për energjinë / Dy limite të ndryshme për vetëprodhuesit
07/03 19:52
Top Channel/ Rritja e pagës minimale/ Ekspertët: E nevojshme në kohë krize, por ka edhe pasoja
07/03 19:39
Top Channel/ Rritja e pagës minimale/ Ekspertët: Duhet riparë e gjithë skema e taksimit progresiv
06/03 19:51
Top Channel/ Kostot e ndërtimit rriten me 7% për një vit! Por çmimet u rritën disa herë më shumë
06/03 19:50
Top News- Shtrenjtohet prodhimtaria/Kostoja u rrit me 21.4 për qind në fund të 2022
06/03 19:21
Top News – Ndryshojnë çmimet / Bordi rrit naftën dhe benzinën, gazi nuk ndryshon
04/03 18:59
Top News – Prodhimi i energjisë, HEC-et shtetërore ranë me 14 për qind më shumë se privatët
04/03 14:05
Top Channel/ Paga minimale bëhet 40 mijë lekë! Qeveria: Subvencion për kostot shtesë të biznesit
01/03 15:09
Top News – Paga minimale rritet në prill / 20 për qind më shumë se aktualja, shkon në 40 mijë
01/03 14:23