Top Channel/ Shqipëria ul varësinë nafta ruse! Gruri rus u zëvendësua me atë serb
17/05/2022 19:45

Edhe në muajin prill tregtia e jashtme vijoi të rritej në krahasim më një vit më parë. Eksportet u rritën 46% në bazë vjetore, ndërsa importet me 23%. Grupet kryesore që ndikuan në rritjen e eksporteve ishin mineralet, lëndët djegëse, materialet e ndërtimi dhe tekstilet. Të njëjtat grupe rritën edhe importet në vend, por faktor kryesor janë edhe çmimet e rritura të produkteve, pasi në peshë sasia e mallrave të importuara dhe eksportuara është më e ulët ose e barabartë në krahasim me një vit më parë.

Top Channel/ Fiskalizimi, mungojnë 35 mijë biznese! Biznesi i vogël: Kostot shtesë rreth 1 mijë euro
25/06 16:50
Top Channel/ Amnistia fiskale/ Mund të deklarohen prona dhe para deri në dy milionë euro
24/06 19:38
Top Channel/ Amnistia për konsultim/ Kufiri për deklarim vullnetar dy milionë euro
24/06 09:28
Top Channel/ Bien shitjet, dyqanet e pakicës punojnë me lista borxhesh
21/06 12:14
Top News- Çmimi i naftës bie ndjeshëm në burse/ Në Shqipëri përkthehet në vetëm 4 lekë më lirë
18/06 16:23
Top Channel/Absurditeti me grurin!Fermeri italian: Tregtarët shqiptarë blejnë grurin e tyre në Itali
18/06 12:23
Top News-Rritja e naftës, Berisha-U thellua kriza/‘Bordi komunist po zhvat xhepat e shqiptarëve’
17/06 21:49
Top Channel/ Paga minimale/ Shqipëria e parafundit në rajon. Në krye qëndron Mali i Zi
17/06 19:43
Top News- Nafta ‘fluturon’ me çmim rekord/ Benzina bie me 2 lekë, nuk ndryshon gazi
17/06 16:53
Top Channel/ Gjoba të reja informaliteti/Kush nuk deklaron pagën duhet të paguajë 200% mbi detyrimet
17/06 15:34
Top Channel/ Shtohen taksat për të vetëpunësuarit, nga 1 janari do taksohen në mënyrë progresive
16/06 19:42
Top News-Çmimet e larta nxjerrin qytetarët në shesh/Rikthehen protestat e përditshme
15/06 22:40
Top Channel/ Integrimi i të kthyerve/ Programi për të kthyerit nga zonat e konfliktit
14/06 19:54
Top Channel/ Presion për të përdorur kartat! Bankat kërkojnë kufizime për blerjet me para në dorë
14/06 19:52
Top Channel/ Shtohen ndërmarrjet e reja. Shumica me pronarë italianë dhe grekë, 600 u hapën vjet
12/06 20:00
Top Channel/ Rriten kostot e ndërtimit.Ndërtuesve iu rritën kostot me 5 %, por çmimet u rritën me 9%
11/06 15:23
Top Channel/ Shtohen kreditë e reja, biznesi e përdor për pajisje dhe energji. Individët për shtëpi
11/06 15:23
Top News-Bordi i Transparencës merr vendimin/Shtrenjtohet mielli, orizi e sheqeri do shiten më lirë
10/06 20:35
Top Channel/ Rritet çmimi i miellit/ Bordi heq çmimin tavan për vajin dhe ul çmimin e sheqerit
10/06 19:37
Top Channel/ Më i larti në 20 vite! Inflacioni arriti 6.7% në maj, nuk ndalet rritja e çmimeve
08/06 15:07