Top Channel/ KLSH gjen 22.6 milionë € dëme/Parregullsitë në të ardhurat e shpenzimet gjatë 2019-2020
27/09/2021 19:44

22.6 milionë euro është dëmi i kanë shkaktuar institucionet buxhetit të shtetit për periudhën 2019-2020. Referuar Kontrollit të Lartë të Shtetit ku ka audituar institucionet shtetërore në periudhën janar-qershor 2021, për parregullsitë dhe shkeljet financiare në të ardhura e shpenzime të kryera dëmi përllogaritet në 1.3 milionë euro. Një pjesë e tjetër e dëmit lidhet me shkelje të disiplinës financiare të autoriteteve, nga të cilat 8.4 milionë lekë përllogariten dëme në fushën e të ardhurave teksa pjesa më e madhe në atë të shpenzimeve me 12.8 milionë euro sipas KLSH-së.

Top Channel/ Inflacioni, u rrit në 2.6% në shtator/ Shtrenjtimi i ushqimeve pati ndikimin më të madh
22/10 12:42
Top Channel/ Ekonomia do rritet me 7.2%, Banka Botërore konstaton rimëkëmbje në Shqipëri
21/10 12:46
Top Channel/ Pastrimi i parave, më shumë luftë BE: Duhen vendime të formës së prerë për sekuestro
21/10 12:21
Top Channel/ Leksion i profesorit të Harvard: Shqipëria të fokusohet te inovacioni
21/10 02:44
Top Channel/“Shqipëria të luftojë korrupsionin”/Raporti BE: 92% e biznesit përballet me këtë problem
20/10 19:39
Top Channel/ Eksportet u rritën me 336 milionë euro/Ndikimin më të madh e dha energjia dhe mineralet
18/10 19:37
Top Channel/ Bashkitë arkëtuan 21 mld lekë/ Në 9-mujorin e parë 4.3 mld më shumë se një vit më parë
17/10 19:58
Top Channel/ 483 mln euro më shumë/ Rritjen më të lartë, kontributet shoqërore dhe taksat e punës
14/10 15:36
Top Channel/ Rritet energjia/ Paralajmërohen për shtrenjtim deri në 135% në B. Hercegovinë dhe Serbi
13/10 12:18
Top Channel/ Energjia u ble 6 herë më shtrenjtë/ OSHEE bëri sot ankand: U ofrua me 255 euro për MWh
11/10 15:33
Top Channel/ Borxhi 200 mln euro s’zgjidh krizën.Ekspertët: Duhej të ishte krijuar bursa e energjisë
10/10 19:45
Top Channel/Sa dëmton shqiptarët inflacioni i rritur? Ekspertët e ekonomisë: Po blejnë më pak mallra
09/10 19:36
Top Channel/Inflacioni shkoi në 2.5 për qind. Ndikimin më të madh e dha rritja e çmimit të ushqimeve
08/10 15:22
Top Channel/Ulja e TVSH sjell humbje! Ekspertët: Nuk çon gjithnjë në ulje çmimesh, luftoni evazionin
03/10 20:02
Top Channel/Energjinë e blemë sot pesëfish/OSHEE bleu me çmimin rekord 233€.Energji s’ka mjaftueshëm
01/10 19:34
Top Channel/ “Rritja ekonomike, anemike”/ Bujqësia me të cilën ushqehet popullsia është në rënie
01/10 19:29
Top Channel/ 17.9% rritje ekonomike, INSTAT publikon shifrat për tremujorin e dytë
30/09 12:45
Top Channel/ Ministrja e Financave: Papunësia ka ardhur në rënie
30/09 12:10
Top Channel/ KLSH gjen 22.6 milionë € dëme/Parregullsitë në të ardhurat e shpenzimet gjatë 2019-2020
27/09 19:44
Top Channel/ Investimet e huaja, 463 mln €/Investimet në Shqipëri,nga Hollanda,italia, Turqia,Franca
25/09 19:39