Top Channel/ Holokausti, roli i shqiptarëve! Borchardt: Asnjëra fe nuk i dorëzoi hebrenjtë
28/01/2023 15:38

Në Ditën Ndërkombëtare të Përkujtimit të Holokaustit, Autoriteti për Informim mbi Dokumente të ish- Sigurimit të Shtetit zhvilloi aktivitetin me temë: “𝑆𝑓𝑖𝑑𝑎𝑡 𝑒 𝑚𝑒̈𝑠𝑖𝑚𝑑ℎ𝑒̈𝑛𝑖𝑒𝑠 𝑠𝑒̈ ℎ𝑖𝑠𝑡𝑜𝑟𝑖𝑠𝑒̈ 𝑑ℎ𝑒 𝑟𝑜𝑙𝑖 𝑖 𝑠ℎ𝑞𝑖𝑝𝑡𝑎𝑟𝑒̈𝑣𝑒 𝑛𝑒̈ 𝑠ℎ𝑚𝑎𝑛𝑔𝑖𝑒𝑛 𝑒 𝑛𝑑𝑖𝑘𝑖𝑚𝑖𝑡 𝑡𝑒̈ 𝐻𝑜𝑙𝑜𝑘𝑎𝑢𝑠𝑡𝑖𝑡 𝑛𝑒̈ 𝑆ℎ𝑞𝑖𝑝𝑒̈𝑟𝑖 𝑑ℎ𝑒 𝐾𝑜𝑠𝑜𝑣𝑒̈”. Me këtë rast u ekspozuan një sërë dokumentesh të krijuar nga ish-Sigurimi i Shtetit për hebrenjtë. 𝑁𝑒 𝑠ℎ𝑜ℎ𝑖𝑚 𝑠ℎ𝑢𝑚𝑒̈ 𝑝𝑎𝑟𝑎𝑙𝑒𝑙𝑒 𝑚𝑒 ℎ𝑖𝑠𝑡𝑜𝑟𝑖𝑛𝑒̈ 𝑡𝑟𝑎𝑔𝑗𝑖𝑘𝑒 𝑡𝑒̈ ℎ𝑒𝑏𝑟𝑒𝑛𝑗𝑣𝑒, 𝑚𝑒 𝑚𝑒̈𝑛𝑦𝑟𝑒̈𝑛 𝑠𝑒 𝑠𝑖 𝑢 𝑡𝑟𝑎𝑗𝑡𝑢𝑎𝑛 𝑛𝑗𝑒𝑟𝑒̈𝑧𝑖𝑡 𝑔𝑗𝑎𝑡𝑒̈ 𝑝𝑒𝑟𝑖𝑢𝑑ℎ𝑒̈𝑠 𝑗𝑜𝑡𝑜𝑙𝑒𝑟𝑎𝑛𝑡𝑒, 𝑚𝑒 𝑖𝑑𝑒𝑜𝑙𝑜𝑔𝑗𝑖 𝑒𝑘𝑠𝑡𝑟𝑒𝑚𝑒 𝑔𝑗𝑎𝑡𝑒̈ 𝑝𝑒𝑟𝑖𝑢𝑑ℎ𝑒̈𝑠 𝑠𝑒̈ 𝑘𝑜𝑚𝑢𝑛𝑖𝑧𝑚𝑖𝑡. 𝐴𝑗𝑜 𝑞𝑒̈ 𝑛𝑒 𝑚𝑒̈𝑠𝑜𝑗𝑚𝑒̈ 𝑛𝑔𝑎 ℎ𝑜𝑙𝑜𝑘𝑎𝑢𝑠𝑡𝑖, 𝑒̈𝑠ℎ𝑡𝑒̈ 𝑠𝑒 𝑠𝑖 𝑑𝑖𝑠𝑎 𝑖𝑛𝑠𝑡𝑖𝑡𝑢𝑐𝑖𝑜𝑛𝑒 𝑚𝑢𝑛𝑑𝑒𝑡 𝑚𝑒 𝑔𝑗𝑖𝑡ℎ𝑒̈ 𝑞𝑒̈𝑙𝑙𝑖𝑚𝑒𝑡 𝑒 𝑚𝑖𝑟𝑎 𝑡𝑒̈ 𝑑𝑒𝑔𝑟𝑎𝑑𝑜𝑗𝑛𝑒̈, 𝑑𝑢𝑘𝑒 𝑠𝑢𝑙𝑚𝑢𝑎𝑟 𝑞𝑦𝑡𝑒𝑡𝑎𝑟𝑒̈𝑡 𝑒 𝑣𝑒𝑡. 𝐾𝑗𝑜 𝑛𝑒̈ 𝑓𝑎𝑘𝑡 𝑒̈𝑠ℎ𝑡𝑒̈ 𝑛𝑗𝑒̈ 𝑛𝑔𝑗𝑎𝑟𝑗𝑒 𝑞𝑒̈ 𝑛𝑒 𝑛𝑎 𝑡𝑖𝑛𝑔𝑒̈𝑙𝑙𝑜𝑛 𝑓𝑎𝑚𝑖𝑙𝑗𝑎𝑟𝑒.”

Top Channel/ Nis Ramazani. Besimtarët kryejnë faljet para nisjes së agjërimit
22/03 23:21
Top Channel/ Rama vizitë në Londër. Takim me Rishi Sunak, për gomonet, emigrantët dhe Rusinë
22/03 23:04
Top Channel/ Jo-myslimanët solidarizohen me agjëruesit e muajit të Ramazanit, ja rregullat që ndjekin
22/03 22:02
Top Channel/ Nesër nis Ramazani/ Besimtarët në faljen e nisjes së agjërimit
22/03 19:57
Top Channel/ Banane dhe kokainë/ U kap me kokainë, por prokuroria e shfajëson për evazion fiskal
22/03 19:53
Top Channel/ Rama vizitë në Londër/ Takim me Rishi Sunak, për gomonet, emigrantët dhe Rusinë
22/03 19:38
Top News – Pr.ligji nuk ndryshon/Tatim progresiv për profesionet e lira
22/03 17:51
Top News – Imuniteti mbron Ahmetajn/SPAK duhet të kërkojë autorizimin e Kuvendit
22/03 16:26
Top News – Kështjella ukrainase përballë ushtrisë ruse/ Qyteti që mund të bëhet ‘Bahkmuti i dytë’
22/03 16:20
Top News – I dënuar për vrasjen e Azem Hajdarit/ Izet Haxhia i drejtohet me rekurs Gjykatës së Lartë
22/03 16:19
Top News – 1600 gjoba në ditë/ Policia Rrugore shton masat, pezullohen 267 patenta
22/03 16:18
Top Channel/ “Spital për sëmundjet e brendshme”! Rama: Kreditim për mjekët e rinj për strehim
22/03 16:13
Top Channel/ Festa e bektashinjve/ Besimtarët kryejnë rituale pranë vendeve të shenjta
22/03 16:00
Top News – Në Shqipëri për montim serrash/ Spanjolli u vetëvra, dyshohet prej problemeve familjare
22/03 15:58
Top Channel/ Rama: Do diferencohen studentët e mjekësisë që do ikin në Gjermani
22/03 15:57
Top News – ‘Game Over’ për 23-vjeçarin në Librazhd/ Arrestohet për organizim të lojërave të fatit
22/03 15:57
Top News – E zë korrenti në dush/ Ndërron jetë 45-vjeçarja në Durrës
22/03 15:56
Top Channel/ Netflix nxjerr listën: Filmat dhe serialet më të para të të gjitha kohërave!
22/03 15:55
Top News – Myslimanët hyjnë në muajin e Shenjtë / Kreu i KMSH uron besimtarët myslimanë
22/03 15:53
Top Channel/ Festa e Sulltan Novruzit/ Kremtohet sot nga besimtarët bektashinj
22/03 15:53