Top Channel/ Gushti uli eksportet dhe importet, në 8 muajt e parë u shitën minerale dhe energji
18/09/2021 02:24

Shqipëria ka pasur ulje të importeve dhe eksporteve gjatë muajit gusht. Ndryshe nga “bumi” që vendi ynë pësoi gjatë muajve prill dhe maj, duket se sezoni veror ka ardhur në rënie graduale sa i përket vlerës së mallrave në tregtinë e jashtme.

Top Channel/ Inflacioni, u rrit në 2.6% në shtator/ Shtrenjtimi i ushqimeve pati ndikimin më të madh
22/10 12:42
Top Channel/ Ekonomia do rritet me 7.2%, Banka Botërore konstaton rimëkëmbje në Shqipëri
21/10 12:46
Top Channel/ Pastrimi i parave, më shumë luftë BE: Duhen vendime të formës së prerë për sekuestro
21/10 12:21
Top Channel/ Leksion i profesorit të Harvard: Shqipëria të fokusohet te inovacioni
21/10 02:44
Top Channel/“Shqipëria të luftojë korrupsionin”/Raporti BE: 92% e biznesit përballet me këtë problem
20/10 19:39
Top Channel/ Eksportet u rritën me 336 milionë euro/Ndikimin më të madh e dha energjia dhe mineralet
18/10 19:37
Top Channel/ Bashkitë arkëtuan 21 mld lekë/ Në 9-mujorin e parë 4.3 mld më shumë se një vit më parë
17/10 19:58
Top Channel/ 483 mln euro më shumë/ Rritjen më të lartë, kontributet shoqërore dhe taksat e punës
14/10 15:36
Top Channel/ Rritet energjia/ Paralajmërohen për shtrenjtim deri në 135% në B. Hercegovinë dhe Serbi
13/10 12:18
Top Channel/ Energjia u ble 6 herë më shtrenjtë/ OSHEE bëri sot ankand: U ofrua me 255 euro për MWh
11/10 15:33
Top Channel/ Borxhi 200 mln euro s’zgjidh krizën.Ekspertët: Duhej të ishte krijuar bursa e energjisë
10/10 19:45
Top Channel/Sa dëmton shqiptarët inflacioni i rritur? Ekspertët e ekonomisë: Po blejnë më pak mallra
09/10 19:36
Top Channel/Inflacioni shkoi në 2.5 për qind. Ndikimin më të madh e dha rritja e çmimit të ushqimeve
08/10 15:22
Top Channel/Ulja e TVSH sjell humbje! Ekspertët: Nuk çon gjithnjë në ulje çmimesh, luftoni evazionin
03/10 20:02
Top Channel/Energjinë e blemë sot pesëfish/OSHEE bleu me çmimin rekord 233€.Energji s’ka mjaftueshëm
01/10 19:34
Top Channel/ “Rritja ekonomike, anemike”/ Bujqësia me të cilën ushqehet popullsia është në rënie
01/10 19:29
Top Channel/ 17.9% rritje ekonomike, INSTAT publikon shifrat për tremujorin e dytë
30/09 12:45
Top Channel/ Ministrja e Financave: Papunësia ka ardhur në rënie
30/09 12:10
Top Channel/ KLSH gjen 22.6 milionë € dëme/Parregullsitë në të ardhurat e shpenzimet gjatë 2019-2020
27/09 19:44
Top Channel/ Investimet e huaja, 463 mln €/Investimet në Shqipëri,nga Hollanda,italia, Turqia,Franca
25/09 19:39