Top Channel/ Faza e dytë e fiskalizimit/ Shqetësim ngrenë bizneset e reja që kanë nisur aktivitetin
17/06/2021 19:45

Fiskalizimi nis fazën e dytë më 1 korrik 2021 për transaksionet biznes me biznes. Kjo mënyrë e re faturimi që do të bëhet tërësish elektronike ka konfuzuar jo pak sipërmarrjen. Së fundmi, shqetësimi që ngrenë bizneset e reja që sapo kanë nisur aktivitetin lidhet me faktin nëse duhet të blejnë një kasë fiskale për lëshimin e faturave apo duhet të pajisen me pajisjet e e fiskalizimit për të shmangur kostot e dyfishta.

Top Channel/ Kërkohen punëtorë të huaj/ S’ka profesionistë? Të rinjtë emigrojnë, pagat s’i bindin
24/07 19:38
Top Channel/ Bie vlera e euros/ Monedha europiane ka pësuar rënie të vazhdueshme që nga marsi
22/07 19:48
Top Channel/ Fasonët, rimëkëmbje e ngadaltë, rriten eksportet e këpucëve dhe tekstileve
21/07 15:24
Top Channel/ Italia preferon “Made in Albania”! Në krye të eksporteve tona, më pas Kosova e Spanja
20/07 19:44
Top Channel/ Eksportet u rritën me 40.9%/ Tejkalojnë edhe nivelet e para krizës nga pandemia
19/07 19:43
Top Channel/Shqiptarët, pushime ditore/ Pasojat e Covid, financat dhe gjatë javës punojnë
18/07 19:50
Top News – Premtime pa studim ekonomik/ Pse qeveria nuk përllogarit minimumin jetik?
18/07 14:29
Top News – Ekonomia nis të ringrihet/ Rriten të ardhurat krahasuar me vitin e pandemisë
16/07 22:16
Top Channel/ Fiskalizimi, kasat mund të përshtaten/ Më 1 shtator nis faza finale me konsumatorët
16/07 19:52
Top Channel/ Të ardhurat, 319 mln euro më shumë/ Rritje shumë e madhe krahasuar më vitin e pandemisë
16/07 19:51
Top News – Koha për të shlyer interesat…!/Presion buxhetor për të larë borxhin publik
16/07 15:02
Top Channel/ Të ardhurat, 319 mln euro më shumë rritje shumë e madhe krahasuar më vitin e pandemisë
16/07 13:01
Top Channel/ Çmimi i naftës shkoi 183 lekë/Rritja brenda dy javëve. Ekspertët fajësojnë edhe taksat
15/07 15:12
Top Channel/ Shqipëria nuk merr dot gaz? Asnjë kompani nuk mundet të shfrytëzojë lidhje me TAP
13/07 15:21
Top Channel/ Në 6 muaj u mbyllën 2,397 biznese! 4.200 në status pasiv, u hapën 9.500 biznese të reja
13/07 15:19
Top Chanel/ 20 më të pasurit, 93 mld lekë në banka. 10 depozituesit më të mëdhenj zënë 5.2% për 2020
09/07 15:19
Top Channel/ Inflacioni, negativ në qershor/ Ndikuan ushqimet dhe grupi i veshjeve e këpucëve
08/07 19:20
Top Channel/ Biznesi i vogël për fiskalizmin/ Kërkon shtyrjen e fazës së tretë që nis në 1 shtator
08/07 15:24
Top Channel/ Raporti / BSH: Besimi i bizneseve dhe konsumatorëve është përmirësuar ndjeshëm
07/07 12:58
Top Channel/Kreditë me probleme mund të rriten 10%. BSH:Efektet e pandemisë mund të shtrihen deri…
06/07 19:43